SHANDONG HET MATERIAALco. VAN MENSENmachines, LTD

wij zijn professionele fabrikant die van laser machine en de snijmachine van de lasergravure merken 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shandong Man Machinery Equipment Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Fiber Lasermarkeren Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Fiber Lasermarkeren Machine voor verkoop
door zeer goede mededeling alle opgeloste problemen, tevreden met mijn aankoop.

—— Sara

De mens is goed. De ontvangst is professioneel. Manifestatie de opleiding is ook zeer groot. Wens meer onlinetraining na het krijgen van de machine.

—— James

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— Elane

Ik ben online Chatten Nu

Shandong Man Machinery Equipment Co., Ltd.

1 2 3
Shandong Man Machinery Equipment Co., Ltd. Shandong Man Machinery Equipment Co., Ltd. Shandong Man Machinery Equipment Co., Ltd.
Kantoorgebouw kantoorruimte productieatelier

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : CNMANLASER
Aantal werknemers : 200~500
Jaarlijkse omzet : 10000000-30000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 80% - 90%

Van de Lasermachines van de Shandongmens het Materiaalco., Ltd werd opgericht in 2005 en heeft reeds 12 jaar geschiedenis. Het is geëngageerd aan laser scherpe onderzoek en ontwikkeling sinds 2005 geweest, die in de lijn van de productie van en het verkopen van lasersnijmachine meer dan 10 jaar is gespecialiseerd.

Van de Lasermachines van de Shandongmens het Materiaalco., Ltd Laserwetenschap en Technologieco., werd Ltd opgericht in Shandong. De mensenlaser heeft grote marketing invloed, uniek de dienstcharme en marktaandeel op het gebied van lasersnijmachine in China na professioneel het onderzoeken van en het ontwikkelen van de snijmachine van de metaallaser verscheidene jaren bereikt.
Co. van de de Lasertechnologie van de Shandongmens, Ltd dat hoofdzakelijk aan de innovatie van laser scherpe technologie werkt. Nu bezat de Mensenlaser productiebasis die 38.000 vierkante meters en professioneel begaafd deskundigenteam behandelen. Met wereld-beroemde laserapparaten & delenleveranciers van Duitsland, de V.S., het UK, heeft de Mensenlaser laser scherp materiaal met hoog rendement van elektro-optische omzetting, hoge straalkwaliteit en stabiele prestaties ontwikkeld. Een aantal technologieën hebben van belangrijke positie in China & Azië, vooral het snijden en diktesnelheid genoten.

Omvat het hoofdproduct van de mensenlaser: laser die van de de gravuremachine van de machinelaser van de de hoge machtsvezel de lasersnijmachine (2000W-10000W) merken, de middelhoogvermogensnijmachine van de vezellaser (<2000w>
De mensenlaser heeft bijna 5000 die gebruikers nu algemeen in binnenlandse en overzee markt, zoals Duitsland, Rusland, Spanje, India, Korea, Maleisië, Singapore, Saudi-Arabië, Zuid-Afrika, Indonesië, Turkije, Jordanië, Doubai, Polen, Marokko, Mexico, Brazilië, Libanon, Thailand, Kazachstan, Bangladesh, HK, Taiwan etc. worden verspreid.

De kwaliteit is onze sociale verantwoordelijkheid. Alle machines zijn ontwikkeld door innovatief ontwerp & nauwkeurige vervaardiging. Alle procedures zijn gecontroleerd door internationale norm om elke lasersnijmachine in beste prestaties & kwaliteitsvoorwaarde te verzekeren.

 
Contactgegevens
Shandong Man Machinery Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Sean

Tel.: 0086-635-2920668

Fax: 0086-635-2120668

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)